Välkommen!

Min åsikt är att mat och bakverk ska gå snabbt att laga på vardagarna men får gärna ta lite längre tid på helgen. Hur lång eller kort tid det än tar får det dock inte gå ut över smaken. Jag kommer samla mina goda recept här. Detta innebär att jag inte kommer lägga ut recept som jag inte tycker är riktigt bra och därmed kan det dröja mellan publiceringarna.

torsdag 12 januari 2012

Kyckling i cambozolasås

Detta är en god och lått pastarätt som smakar bra tillsammans med ett glas vitt vin.



4 kycklingfiléer
5 dl matlagningsgrädde
75 g cambozola (ost)
1 fond du chef kyckling
1 krm svartpeppar
1 krm salt
ev. redning

ca 500 g pappardelle

Stek kycklingfiléerna så de får fin färg och nästan är klara.
Skär bort kanterna från osten och dela i bitar. Blanda grädde, ost och fond i en gryta, koka upp och låt puttra tills osten är helt smält, smaka av med salt och peppar.
Skär kycklingen i långa bitar, lägg ner dem i såsen och låt puttra ca 10 min (kolla så kycklingen är färdig).
Red ev. såsen.
Servera med pappardelle och en sallad.

3 kommentarer:

  1. Det är riktigt gott, det kan jag intyga! Tack för senast, kram Viktor

    SvaraRadera
  2. Riktigt gott! Jag lade till lite champinjoner och salladslök

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att det smakar! Kan tänka mig att det blir bra med lite svamp och salladslök som ger den lite färg, paprika passar nog också bra in.

      Radera