Detta är en god och lått pastarätt som smakar bra tillsammans med ett glas vitt vin.
4 kycklingfiléer
5 dl matlagningsgrädde
75 g cambozola (ost)
1 fond du chef kyckling
1 krm svartpeppar
1 krm salt
ev. redning
ca 500 g pappardelle
Stek kycklingfiléerna så de får fin färg och nästan är klara.
Skär bort kanterna från osten och dela i bitar. Blanda grädde, ost och fond i en gryta, koka upp och låt puttra tills osten är helt smält, smaka av med salt och peppar.
Skär kycklingen i långa bitar, lägg ner dem i såsen och låt puttra ca 10 min (kolla så kycklingen är färdig).
Red ev. såsen.
Servera med pappardelle och en sallad.
Det är riktigt gott, det kan jag intyga! Tack för senast, kram Viktor
SvaraRaderaRiktigt gott! Jag lade till lite champinjoner och salladslök
SvaraRaderaKul att det smakar! Kan tänka mig att det blir bra med lite svamp och salladslök som ger den lite färg, paprika passar nog också bra in.
Radera