Välkommen!

Min åsikt är att mat och bakverk ska gå snabbt att laga på vardagarna men får gärna ta lite längre tid på helgen. Hur lång eller kort tid det än tar får det dock inte gå ut över smaken. Jag kommer samla mina goda recept här. Detta innebär att jag inte kommer lägga ut recept som jag inte tycker är riktigt bra och därmed kan det dröja mellan publiceringarna.

lördag 31 december 2011

Kladdkaka de lux och gott nytt år!


Vill först passa på att önska er ett riktigt gott nytt år. Jag hoppas på ett 2012 fyllt med goda maträtter och härliga bakverk både här på min egen blogg och på alla andra underbara bloggar. Frågan är vad som kommer bli 2012 års trender... jag väntar med spänning...
Gott nytt 2012!

Så till bakverket...
Underbar och älskad av alla, den underbara kladdkakan! Den kan vara lättgjord som tusan, men för den baktokige är den även ständigt utvecklingsbar. Det roliga med kladdkakan tycker jag är att var person sätter sin prägel på den, genom hur den vispas eller rörs ihop och hur varm ugnen är eller hur länge den bakas. Jag kan inte låta bli att fundera på ännu en variant av kladdkakan, ett nytt recept, ny topping, nya smakkombinationer...