Välkommen!

Min åsikt är att mat och bakverk ska gå snabbt att laga på vardagarna men får gärna ta lite längre tid på helgen. Hur lång eller kort tid det än tar får det dock inte gå ut över smaken. Jag kommer samla mina goda recept här. Detta innebär att jag inte kommer lägga ut recept som jag inte tycker är riktigt bra och därmed kan det dröja mellan publiceringarna.

onsdag 21 december 2011

God Jul! - länkar


Vill passa på att önska er läsare en riktigt god jul. Hoppas ni får en härlig och lugn jul och att ni njuter ordentligt av alla godsaker på julbordet. Kanske har någon av er, precis som jag, kvar att välja ut något julgodis att göra. I så fall kanske det passar med några länkar till frestelser som jag fundera på om jag ska göra.
 
Whiskytryffel från Söta saker.
Wienernougat från Mums.nu.
Chocolate nutella fudge with sea salt  från Kookin Canuck. 
Rocky Road Fudge  från A lovely cake.

Lite julkakor passade jag på att göra i kväll. Jag gjorde kanelhjärtan, kakor som jag aldrig hört talas om tidigare. Kanelhjärtan är fina, spröda mördegskakor med kanelsocker på. Receptet hittade jag på Goda frestelser.

1 kommentar:

  1. Roligt att du funderar på Rocky Road Fudgen. Om du inte redan bestämt dig tycker jag att du ska göra den. Blev en av mina absoluta favoriter av allt julgodis jag någonsin testat :)

    SvaraRadera