Välkommen!

Min åsikt är att mat och bakverk ska gå snabbt att laga på vardagarna men får gärna ta lite längre tid på helgen. Hur lång eller kort tid det än tar får det dock inte gå ut över smaken. Jag kommer samla mina goda recept här. Detta innebär att jag inte kommer lägga ut recept som jag inte tycker är riktigt bra och därmed kan det dröja mellan publiceringarna.

torsdag 1 april 2021

Min Gubbröra

Så här vill jag ha min Gubbröra. Den ska vara mild och krämig, och ätas med knäckebröd.


3 kokta fasta potatisar, skär i mindre bitar
2 kokta ägg, skalade och hackade
1/2 gul lök, finhackad
1 liten burk (55 g) ansjobisfiléer, skivas fint
3 msk hackad dill
2 msk finhackad gräslök
3 msk majonnäs
3 msk creme fraiche 
Salt till avsmakning

Blanda allt varsamt, smaka av med salt. Servera med "finknäckebröd". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar