Välkommen!

Min åsikt är att mat och bakverk ska gå snabbt att laga på vardagarna men får gärna ta lite längre tid på helgen. Hur lång eller kort tid det än tar får det dock inte gå ut över smaken. Jag kommer samla mina goda recept här. Detta innebär att jag inte kommer lägga ut recept som jag inte tycker är riktigt bra och därmed kan det dröja mellan publiceringarna.

lördag 13 februari 2021

Salsiccia classico

En jättegod och smakrik pastarätt. Passar utmärkt med ett glas rött. 

4 port

1 gul lök
4 vitlöksklyftor
6 färska salsicciakorvar
3 dl vispgrädde
400 g passerade tomater
2 dl vit vin
3 msk tomatpuré 
4 kvistar oregano
4 kvistar timjan
Salt, peppar

Hacka lök och vitlök fint. Skär upp korvarna och ta ut färsen. Fräs lök och färs tills det fått lite färg. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera med pasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar